De Kleine Kaardebol
De Kaardebol
Harenbergerweg 1
7204 KZ Zutphen
 

Nacht van de nacht

 KINDEREN en OUDERS BELEVEN de NACHT op GORSSELSE HEIDE

55 Kinderen en ouders werden bij de Nacht van de Nacht op 27 oktober op de Gorsselse heide verwelkomd door een geheimzinnige Nachtfee. En struinden daarna, verdeeld in kleine groepen o.l.v. een gids met stormlamp door het stikdonkere bos en over de onder een prachtige sterrenhemel gelegen hei. In verwondering genoten ze van de stilte, een roepende bosuil en speurden naar de Grote Beer die duidelijk zichtbaar aan de hemel stond.
Tijdens deze struintocht ontmoetten ze een nachtdierenexpert, luisterden ze naar een spannend verhaal over hoe het donker zichzelf terugvond, ontdekten hoe je met vonken een vuurtje maakt en bewonderden nachtvlinders op het verlichte doek van de Nachtvlinderman.
Aan de enthousiaste reactie te horen werd het donker in deze nacht door onze deelnemers van harte omarmd!

Voor wie: kinderen van 6 tot 12 met hun (groot) ouders
Start: 18.45 uur (bij aanmelding meer informatie)
Duur: 2 uur
Kosten: € 2,50 p.p.
Informatie: tel. 06 -125 29 769
Aanmelden: via aanmeldformulier onderaan deze pagina

Belangrijk: Bij slechte weersvoorspellingen gaat de activiteit zaterdag niet door: omstreeks 15.00 uur zal dit bericht op de website worden gezet en krijgen de deelnemers daarover een e-mail.

Georganiseerd door IVN Zutphen-Warnsveld, werkgroep De Kleine Kaardebol in samenwerking met St. Marke de Gorsselse heide.

Kijk voor Nacht van de Nachtactiviteiten in de regio op de website: www.nachtvandenacht.nl of lees de toelichting:

 

Toelichting op activiteit Nacht van de Nacht

… lees verder
 
©